BOŽIČNO - NOVOLETNI TURNIR MLADIH 2023
BOŽIČNO - NOVOLETNI TURNIR MLADIH 2023
Kraj in čas tekmovanja:
28. december 2023. 17:00
Komenda, dvorana PGD Komenda, Glavarjeva cesta 65, Komenda, Glavarjeva cesta 65, 1218 Komenda
Organizator:
ŠK Komenda
Sodnik:
Franc Poglajen
Sistem igranja:
Švicar, 5 kol, tempo 15'
Opis:
BOŽIČNO - NOVOLETNI TURNIR MLADIH Organizator: Šahovski klub Komenda v sodelovanju s ŠD POGI Kraj igranja: V prostorih – sejna soba Prostovoljnega gasilskega društva Komenda, Glavarjeva cesta 65 v Komendi, vhod na koncu parkiršča skozi vrtna vrata in ob potoku po stopnicah v prvo nadstropje. Parkiranje za občino ali ob hipodromu. Termin igranja: Četrtek 28. decembra 2023, s pričetkom ob 17 uri. Igralni pogoji: Igralo se bo po pravilih FIDE z dodatkom za pospešeni šah. Tempo igranja: 15 minut na igralca-ko. Igralo se bo po švicarskem sistemu, 5 kol. Pravico nastopa imajo igralci in igralke, stari do 15 let (rojeni leta 2008 in kasneje). Nagrade bodo razdeljene: - prvi trije do 15 let prejmejo medalje - najboljši prejmejo praktične nagrade Prijave: Prijave je potrebno poslati do torka 26.12.2023 na naslov: ŠK Komenda, Glavarjeva 55a, 1218 Komenda ali na telefon 01/834-12-41 ali 041-325-685 ali E-mail: Franc.Poglajen@pogi.si. Vsak igralec mora pred pričetkom tekmovanja plačati prijavnino v višini 10 €. Zamudniki plačajo prijavnino v višini 15 €. Prosimo, da pohitite s prijavami! VABLJENI
Kontaktni podatki:
Poglajen Franc, telefon 041/325-685, e-pošta: franc.poglajen@pogi.si