MIKLAVŽEV TURNIR 2021
Sistem igranja:
Švicar, 5 kol, tempo 15'
Opis:
Organizator: Šahovski klub Komenda v sodelovanju s podjetjem POGI d.o.o Kraj igranja: V igralnih prostorih Šahovskega kluba Komenda – sejna soba občine Komenda, v Komendi, Glavarjeva cesta 104 (na sredini klanca proti cerkvi, parkiranje pred klancem na levi strani za občino). Termin igranja: Petek 3. december 2021, s pričetkom ob 1700 uri. Igralni pogoji: Igralo se bo po pravilih FIDE z dodatkom za pospešeni šah. Tempo igranja: 15 minut na igralca-ko. Igralo se bo po švicarskem sistemu, 5 kol. Pravico nastopa: Pravico nastopa imajo šahisti in šahistke stari do 15 let (rojeni leta 2006 in kasneje). Nagrade bodo razdeljene: prvi trije prejmejo medalje, najboljši bodo nagrajeni. Prijave: Pismene, telefonske ali elektronske prijave je potrebno poslati do 2. decembra 2021 na spodaj navedeni naslov. Vsak igralec se mora predhodno prijaviti in ob potrditvi prijave prispevati prispevek v višini 10 €. Igralci, kateri se se ne bodo predhodno prijavili, prispevajo prispevk v višini 15 €. Potrditev prijav se bo sprejemalo v petek 3. decembra 2021 do 1650 ure. Prostor je omejen na 25 igralcev, zato pohitite s prijavami. Ostale informacije in prijave na naslov: Šahovski klub Komenda, Glavarjeva cesta 55a, 1218 Komenda ali na telefon 01/834-12-41 ali 01/834-30-59 ali 041/325-685 ali E-mail: Franc.Poglajen@pogi.si. Prijava mora vsebovati: priimek in ime, datum rojstva, naziv šole oz. kluba. Obvezno izpolnjevanje pogojev PCT!
Kontaktni podatki:
Poglajen Franc, telefon 041/325-685, e-pošta: franc.poglajen@pogi.si