Državna kadetska liga 2022
    06. maj 2022

Informacije06. maj 2022
    06. maj 2022

Organizator 25. državne kadetske lige za fante in dekleta je Društvo šahovskih mentorjev Celje. Tekmovanje bo potekalo od petka 27. 5., do nedelje 29. 5. 2022, v prostorih snežne dvorane Hotela Rogla, Rogla 1, 3214 Zreče, Slovenija.

Državno prvenstvo bo potekalo v dveh ločenih konkurencah:
    • fantje/kadeti do 16 let (rojeni 2006 in mlajši),
    • dekleta/kadetinje do 16 let (rojene 2006 in mlajše).

Fantovsko ekipo sestavljajo trije igralci/-ke in šest rezerv, dekliško ekipo pa dve igralki in štiri rezerve, vsi pa morajo biti pravilno registrirani za svoj klub za leto 2022 in imeti veljavno tekmovalno licenco za leto 2022. Dekleta lahko nastopajo v ekipi fantov, vendar potem ne morejo nastopiti v ekipi deklet. Pravico nastopa imajo vse ekipe za leto 2022 registriranih šahovskih klubov oziroma društev, vsak klub pa lahko nastopi z več ekipami.

Prijave in prijavnine za nastop se zbirajo do petka, 20. 5. 2022, do 12.00 izključno preko portala ŠZS: https://www.sahzveza.si/mojestrani/klub/prijave.

Državno prvenstvo bo potekalo v dveh ločenih konkurencah:
    • fantje/kadeti do 16 let (rojeni 2006 in mlajši),
    • dekleta/kadetinje do 16 let (rojene 2006 in mlajše).