Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Vabljeni na srečanje z Judit Polgár v Ljubljani

Vabimo vas na izjemno srečanje in predavanje legendarne šahistke Judit Polgár, ki bo potekalo v ponedeljek, 11. marca 2024 na Lisztovem Inštitutu, na Bavarski stezi 8 v Ljubljani.

Šahovska zveza Slovenije, Založba Vida in Lisztov inštitut (Madžarski kulturni center v Ljubljani) organizirajo izid slovenske izdaje šahovske knjige za otroke "Kako postaneš šampion", katere avtorica je GM Judit Polgár. Ob izdaji knjige bo Judit Polgár obiskala Ljubljano, kjer bo v okviru njenega obiska potekal obsežen program šahovskih in promocijskih dogodkov.

Vabljeni na:

15:30 - 16:00: Srečanje z izjemnimi mladimi slovenskimi šahisti in šahistkami ter fotografiranje.
16:00 - 16:45: Inspiracijsko predavanje Judit Polgár na temo "Ženske v šahu" za širšo javnost.
16:45 - 17:00: Podpisovanje knjig.

Vabimo predvsem mlade šahiste in šahistke, pa tudi ostalo šahovsko skupnost, da se nam pridružijo na tem navdihujočem dogodku in izkoristijo priložnost za srečanje z eno izmed največjih šahovskih legend. Udeležba je brezplačna. Pred prihodom se je potrebno prijaviti v naslednjem obrazcu: PRIJAVNI OBRAZEC. Prijave so podaljšane do sobote, 9. marca.

Najava - vabilo

Knjiga_Polgar