Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Prijava na Evropsko mladinsko prvenstvo v pospešenem in hitropoteznem šahu

V ponedeljek, 14. avgusta izteče prijavni rok za Evropsko mladinsko prvenstvo v pospešenem in hitropoteznem šahu, ki bo potekalo od 27. septembra do 1. oktobra 2023 v Termah Čatež v Sloveniji.

Ob tej priložnosti vabimo klube, trenerje, mentorje, predvsem pa starše po vsej Sloveniji, da svoje mlade šahistke in šahiste spodbudite, da se udeležijo Evropskega prvenstva.

Prijave zbiramo do 14. avgusta 2023. Za vse prijave, ki prispejo po preteku prijavnega roka si organizator pridržuje pravico zavrnitve prijave oz. zaračunati višjo prijavnino.

PRIJAVNI OBRAZEC:
Prijava na Evropsko mladinsko prvenstvo v pospešenem in hitropoteznem šahu 2023 Terme Čatež, 27. september - 1. oktober

Rezervacije za bivanje v uradnih namestitvah potekajo izključno preko ŠZS. V kolikor boste bivali v uradnih namestitvah izpolnitev naslednji OBRAZEC - NAMESTITVE. Slednji obrazec izpolnite tako za igralce kot za spremljevalce.

*Strošek prijavnine organizatorju za igralce, ki ne bodo bivali v uradnem hotelu je 30 EUR. Strošek prijavnine ECU prav tako znaša 30 EUR. Strošek bivanja v dvoposteljni sobi znaša 80 €, v enoposteljni pa 105 €. Prijave za bivanje uredite preko ŠZS.

Uradna stran Evropskega prvenstva