Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Vabilo k prijavi na mladinsko EP v hitrih tempih v Sloveniji

Vse mlade šahistke in šahiste vabimo, da se prijavite na Evropsko mladinsko prvenstvo v pospešenem in hitropoteznem šahu, ki bo potekalo od 27. septembra do 1. oktobra 2023 v Termah Čatež v Sloveniji, v dekliških in odprtih kategorijah do 8, 10, 12, 14, 16 in 18 let. Ta prestižni dogodek stare celine je odlična priložnost za nabiranje izkušenj, srečanje z vrstniki iz različnih držav in seveda doseganje uspehov.

Ob tej priložnosti vabimo klube, trenerje, mentorje, predvsem pa starše po vsej Sloveniji, da svoje mlade šahistke in šahiste spodbudite, da se udeležijo tega prvenstva in pokažejo svoj talent. Prepričani smo, da bodo pridobili neprecenljive izkušnje in bodo s ponosom predstavljali Slovenijo.

ŠZS bo predvidoma vsem našim najboljšim igralkam in igralcem (lista perspektivnih, prvouvrščeni iz Mladinskega DP 2023 in ekipam, ki bodo določene s strani mladinskega selektorja) pokrila stroške nastopa (bivanje s polnim penzionom in prijavnini). Upravičenci bodo o tem obveščeni. Pravočasne prijave morajo izpolniti VSI nastopajoči (tudi upravičenci do sofinanciranja).

Prijave zbiramo do 14. avgusta 2023. Prosimo, da izpolnite naslednji prijavni SPLETNI OBRAZEC.
V kolikor boste bivali v uradnih namestitvah izpolnitev naslednji OBRAZEC - NAMESTITVE. Slednji obrazec izpolnite tako za igralce kot za spremljevalce.

Se vidimo na Evropskem mladinskem prvenstvu v pospešenem in hitropoteznem šahu v Termah Čatež!

Več informacij na spletni strani dogodka.
RAZPIS

Starostne kategorije so sledeče:
- do 8 let : igralci in igralke rojene 2015 in mlajši
- do 10 let : igralci in igralke rojene 2013 in mlajši
- do 12 let : igralci in igralke rojene 2011 in mlajši
- do 14 let : igralci in igralke rojene 2009 in mlajši
- do 16 let : igralci in igralke rojene 2007 in mlajši
- do 18 let : igralci in igralke rojene 2005 in mlajši

*Strošek prijavnine organizatorju za igralce, ki ne bodo bivali v uradnem hotelu je 30 EUR. Strošek prijavnine ECU prav tako znaša 30 EUR.