Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Slovenija šahira 2023 - zbiramo izvajalce kvalifikacijskih turnirjev

Zbiramo prijave izvajalcev (klubi, društva) za izvedbo kvalifikacijskih turnirjev za tradicionalni dogodek Slovenija šahira 2023. Prijavijo se lahko vsi klubi, ki so člani ŠZS.

Izbrani klubi morajo izvesti 1 kvalifikacijski turnir (zadnji rok za izvedbo kvalifikacijskega turnirja je 10.12.2023). Kvalifikacijski turnir je lahko organiziran v sklopu že obstoječih klubskih ciklusov.

Klubi se za izvedbo kvalifikacijskih turnirjev lahko prijavijo do torka, 24.10.2023 do 12ih. Predvidoma bo izbranih 12-15 klubov. Pri izboru bo upoštevana regijska razpršenost tekmovanj in dosedanje sodelovanje pri projektu Slovenija šahira. Prijave sprejemamo izključno preko prijavnega obrazca!
PRIJAVNI OBRAZEC

O izboru bodo klubi obveščeni v sredo, 25.10.2023. Najboljši tekmovalci iz lokalnih turnirjev se bodo uvrstili na finalni turnir Slovenija šahira, ki bo potekal v soboto, 23.12.2023 !

Kvalifikacijski turnirji bodo sofinancirani s strani Fundacije za šport. Finančni znesek za posamezni turnir bo naznanjen naknadno in je odvisen od števila izbranih izvajalcev. Vsak izvajalec kvalifikacijskega turnirja mora izkazati obseg svojega izvedenega programa z vsebinskim in finančnim poročilom ter kopijami računov. Pod upravičene stroške spadajo: stroški sodnika, potni stroški, stroški oglasov in objav, stroški promocijskega gradiva, stroški najema igralnega prostora, nagrade in priznanja udeležencev, …