Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Evropsko posamično prvenstvo: Vabilo sodnikom in prostovoljcem

Povabilo šahovskim sodnikom
Vse slovenske mednarodne in FIDE sodnike vabimo, da se preko naslednjega OBRAZCA prijavite za sodelovanje na Evropskem posamičnem šahovskem prvenstvu, ki bo med 26. marcem in 7. aprilom v Termah Čatež.

Sodniški honorar znaša 50 EUR na kolo, organizator bo zagotovil tudi bivanje s polnim penzionom za sodnike (ob pogoju, da imajo sodniki najmanj naziv FIDE sodnik).

Prijave zbiramo do petka 18. februarja 2022. Končno število sodnikov bo odvisno od števila igralcev na tekmovanju.

Prijavite se lahko tudi ostali sodniki (brez mednarodnih nazivov) in pomagate sodnikom in organizatorju pri anticheating in drugih podobnih nalogah.

Povabilo prostovoljcem

Povabilo študentom in ostalim zainteresiranim, da kot prostovoljci pomagajo pri organizaciji Evropskega ekipnega prvenstva v šahu za člane in članice.

ŠZS si v svoje vrste prizadeva vključiti tudi skupino prostovoljcev, ki bo pomagala pri nemotenem poteku prvenstva, obenem pa si bodo prostovoljci lahko nabrali neprecenljive organizacijske izkušnje velikih mednarodnih prireditev.

Več informacij si oglejte v VABILU

Zainteresirani nas kontaktirajte najkasneje do 18. februarja 2022 na e-naslov: euroindividualchess22@gmail.com.