Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Jaka Brilej online prvak Slovenije

"Uspešno je izpeljan velik online šahovski spektakel – prvenstvo Slovenije v hitropoteznem šahu (3+2), z 'delovnim' naslovom Dan zmage nad korono. Po 18 napornih krogih je slavil član Celjskega ŠK Jaka Brilej.

Obetavni 17-letnik je zbral 14,5 točke, toliko kot drugouvrščeni konkurent iste generacije Domen Tisaj (ŠK Žalec), vendar je imel nekoliko boljše dodatne kriterije. Tretja stopnička je pripadla Domnovemu klubskemu kolegu Gregorju Goršku.

Velemojster Matej Šebenik je osvojil četrto mesto, vendar se je na turnir vključil šele v drugem krogu. Mihi Vidicu je z odličnim petim mestom pripadla najvišja primorska uvrstitev. Najboljša šahistka je Pia Rožmanec (Celjski ŠK). Nastopilo je 84 igralcev in igralk.

Objavljeni rezultati. Danes bomo pripravili seznam državnih prvakov. Prejeli bodo nagrade, ki jih prispeva ŠZS – celoletne naročnine na Šahovsko misel."

Vir:Šahovski utrip http://www.drustvo-sahpiran.si/

REZULTATI