Soglasje k uporabi piškotkov.
Razumem Portal Šahovske zveze Slovenije za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo spletišča se strinjate z njihovo uporabo.

Navodila za obnovitev sodniške licence 2019/2020

Odbor sodnikov je pregledal spisek sodnikov za lansko in letošnje leto in ugotovil, da je na spisku 80 sodnikov. Licenco si je do sedaj pridobila približno polovica sodnikov (2 seminarja, izpit za nove sodnike, mednarodni sodniki, sodniki starejši od 60 let).

Ocenjujemo, da je potreben vsaj še 1 ali celo 2 dodatna seminarja.

S tem dopisom razpisujemo seminar za sodniško licenco v Izoli:

  • 7. junij (petek) ob 20:30 v domu Mimi Breznik, Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije, Ulica Svetega Petra 3, 6310 IZOLA - ISOLA

Ker pa gre za oddaljeno lokacijo, bomo do tega datuma (7.6.) sprejemali e-pošto za dodatne želje. Torej, kdor še želi opraviti licenco, naj pošlje e-mail na bojan.arzensek@gmail.com. Na osnovi zbranih kandidatov se bo organiziral še 4. seminar.

Vse sodnike, ki ste že poravnali obveznosti in že imate licenco, prosimo, da to preverite na strani ŠZS. Če je kakšna napaka, sporočite to na e-mail naslov: bojan.arzensek@gmail.com.

Vsak sodnik ima praviloma tudi uradno kartico, na katero se lepijo licenčne nalepke. Kdor kartice še nima, naj to sporoči. Na kartici je natisnjena tudi vaša slika, zato je potrebno poslati tudi vaš portret.

Pogoji za leto 2019:

Sodniška članarina za leto 2019 znaša 15 evrov, cena licenčnega seminarja pa je 10 evrov.

Mednarodnim sodnikom (IA), sodnikom FIDE (FA) se licenca prizna s plačilom sodniške članarine.

Prav tako se sodniška licenca prizna sodnikom, ki so starejši od 60 let, le s plačilom sodniške članarine.

Ustrezen znesek (skupni ali samo članarina) se poravna na račun Šahovske zveze Slovenije, Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana; IBAN: SI56 19100-0010000463, referenca: SI00 9916-ID_številka_sodnika (seznam sodnikov najdete na -http://www.sah-zveza.si/sodniki/). Če vas ni na spisku se za pomoč obrnite na e-mail naslov na bojan.arzensek@gmail.com.

Seminar bo trajal približno 2 uri (1 uro predavanje in razprava, 1 uro test iz 64 vprašanj).

Prosimo, da se na seminar prijavite na e-mail: bojan.arzensek@gmail.com do vključno en dan pred seminarjem do 20:00 (kritični datum 6.6.).

Za Odbor sodnikov

Bojan Arzenšek