Usposabljanje strokovnih delavcev v šahu

Obveščamo vas, da se 6. decembra 2019 pričenja usposabljanje strokovnih delavcev v šahu - 1. stopnja. Prijave potekajo preko Olimpijskega komiteja Slovenije, kjer je RAZPIS in URNIK.

Predmetnik je sestavljen iz obveznih – 22 ur in posebnih vsebin – 58 ur, vse bodo izvedene na ŠZS. Usposabljanje je brezplačno.

Prijava je mogoča preko spletne aplikacije OKS na povezavi http://prijave.olympic.si. Najprej je potrebna registracija v aplikacijo, kjer morajo uporabniki priložiti potrdilo o zaposlitvi in kopija osebnega dokumenta in šele ob potrditvi skrbnika se kandidati lahko prijavijo na želen dogodek, kjer priložijo ostala potrebna dokazila. Hitra navodila za uporabo prijavne aplikacije. Prijave so odprte do srede 27.11.2019.

Dousposabljanje

Vsi strokovni delavci z nazivom Šahovski mentor lahko opravijo dokvalifikacijo v naziv Strokovni delavec 1 – športno treniranje – šah – standardni, šah – pospešeni, šah – hitropotezni. Dokvalifikacija zajema udeležbo na programu do-usposabljanja ter izpit iz obveznih in posebnih vsebin.
Prijava na do-usposabljanje.
Urnik do-usposabljanja

Več informacij si lahko ogledate tukaj.